Vaša korpa


 

Često postavljana pitanja

Tim KRIPTONIK web shop-a (kriptonik.rs) trudi se da svojim korisnicima obezbedi tačne informacije o proizvodima kao i svim pratećim pitanjima. Na ovoj strani smo pobrojali neka od čestih pitanja na koje smo dali odgovore u nastavku.

Naravno, za sve što Vam nije jasno a niste našli odgovor na našem sajtu, možete nas kontaktirati preko forme na kontakt strani, ili direktno na naš mejl.

Ukoliko želite da potražite određeni proizvod, molimo Vas da koristite polje za pretraživanje u header-u
sajta. Unesite reči za pretragu i ako postoje proizvodi na sajtu koji zadovoljavaju upisane kriterijume, prikazaće Vam se lista rezultata.

Ako Vam je lakše, možete nas kontaktirati i telefonom, pa ćemo Vam pomoći.

Da, Kriptonik (kriptonik.rs) prihvata porudžbine firmi. Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, molimo popunite sva polja prilikom registracije ili naručivanja.

Nakon što ste dodali željene proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine. Iskoristite tu opciju i popunite podatke o drugoj adresi za dostavu.
Za više informacija o dostupnosti proizvoda, molimo Vas da nam uputite upit koristeći formular na kontakt strani na sajtu.
Možete se prijaviti za naše promo ponude i kataloge pomoću eMail adrese ili nas kontaktirajte nas koristeći formular na kontakt strani na sajtu.

Ukoliko želite da raskinete ugovor o kupovini na daljinu, potrebno je da popunite obrazac koji se nalazi na ovom linku.

Za sada nemamo mogućnost online plaćanja na našem web shop-u, ali u planu je implementacija sistema.

Cena dostave se razlikuje u odnosu na kategoriju i težinu proizvoda. Tačne informacije o ceni dostave dobićete od našeg komercijaliste. Što se tiče cene isporuke kurirske službe kojom dodtavljamo robu, to možete pogledati na njihovom sajtu (Daily Express i Post Express).

Ne, Kriptonik.rs je samo online prodavnica i ova opcija trenutno nije aktivna.

Ukoliko Vam uređaj koji ste poručili stigne oštećen, potrebno je u roku od 24 sata kontaktirati kurirsku službu koja je obavila isporuku i pozvati naš Call centar što je pre moguće na broj 063/888-9098 kako bismo preduzeli sve potrebne korake.

Kriptonik promo ponude i katalozi

Ukoliko želite, možete se prijaviti za naše promotivne akcije

Copyright by Kriptonik © 2023.
Development & SEO by Smart Pro Solution